Privacybeleid

Binenbaum Antiques & Jewelry zet zich in om uw privacy te beschermen. Neem contact met ons op als u vragen of problemen heeft met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens en we helpen u graag verder.

Door deze site en / of onze diensten te gebruiken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Inhoudsopgave

  1. Definities gebruikt in dit beleid
  2. De principes voor gegevensbescherming die we volgen
  3. Welke rechten hebt u met betrekking tot uw persoonlijke gegevens?
  4. Welke persoonlijke gegevens we over u verzamelen
  5. Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken
  6. Wie heeft nog meer toegang tot uw persoonlijke gegevens
  7. Hoe we uw gegevens beveiligen
  8. Informatie over cookies
  9. Contactgegevens

Definities

Persoonsgegevens - alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.
Verwerking - elke bewerking of reeks bewerkingen die wordt uitgevoerd op persoonlijke gegevens of op verzamelingen persoonlijke gegevens.
Gegevensonderwerp - een natuurlijk persoon wiens Persoonsgegevens worden Verwerkt.
Kind - een natuurlijk persoon jonger dan 16 jaar.
Wij ons (al dan niet met een hoofdletter) Binenbaum Antiques & Jewelry

Gegevensbeschermingsprincipes

We beloven de volgende principes voor gegevensbescherming te volgen:

  • Verwerking is legaal, eerlijk, transparant. Onze verwerkingsactiviteiten hebben wettige gronden. We houden altijd rekening met uw rechten voordat de verwerking van persoonlijke gegevens plaatsvindt. Wij zullen u op verzoek informatie verstrekken over Verwerking.
  • De verwerking is beperkt tot het doel. Onze verwerkingsactiviteiten passen bij het doel waarvoor persoonlijke gegevens zijn verzameld.
  • De verwerking gebeurt met minimale gegevens. We verzamelen en verwerken alleen het minimale aantal persoonlijke gegevens dat voor welk doel dan ook nodig is.
  • De verwerking is beperkt tot een tijdsperiode. We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig.
  • We zullen ons best doen om de nauwkeurigheid van gegevens te waarborgen.
  • We zullen ons best doen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen.

Rechten van de betrokkene

De gegevenshouder heeft de volgende rechten:

  1. Recht op informatie - wat betekent dat u het recht moet hebben om te weten of uw persoonlijke gegevens worden verwerkt; welke gegevens worden verzameld, van waar ze worden verkregen en waarom en door wie ze worden verwerkt.
  2. Recht op toegang - wat betekent dat u het recht heeft om toegang te krijgen tot de gegevens die van / over u zijn verzameld. Dit omvat uw recht om een ​​kopie van uw verzamelde persoonlijke gegevens op te vragen en te verkrijgen.
  3. Recht op rectificatie - wat betekent dat u het recht hebt om rectificatie of verwijdering van uw persoonlijke gegevens te verzoeken die onjuist of onvolledig zijn.
  4. Recht op wissen - wat betekent dat u in bepaalde omstandigheden kunt vragen om uw persoonlijke gegevens uit onze administratie te verwijderen.
  5. Recht op beperking van de verwerking - wat betekent dat u, waar bepaalde voorwaarden van toepassing zijn, het recht hebt om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.
  6. Recht om bezwaar te maken tegen verwerking - wat betekent dat u in bepaalde gevallen het recht hebt om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld in het geval van direct marketing.
  7. Recht om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking - wat betekent dat u het recht hebt om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking, inclusief profilering; en niet te worden onderworpen aan een beslissing die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde verwerking. Dit recht kunt u uitoefenen telkens wanneer er een resultaat is van de profilering dat juridische gevolgen voor u heeft of aanzienlijke gevolgen voor u heeft.
  8. Recht op overdraagbaarheid van gegevens - u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens te verkrijgen in een machineleesbaar formaat of, indien mogelijk, als een directe overdracht van de ene verwerker naar de andere.
  9. Recht om een ​​klacht in te dienen - in het geval dat we uw verzoek weigeren op grond van het toegangsrecht, zullen we u een reden geven waarom. Als u niet tevreden bent met de manier waarop uw verzoek is afgehandeld, neem dan contact met ons op.
  10. Recht voor de hulp van toezichthoudende autoriteit - wat betekent dat u recht heeft op hulp van een toezichthoudende autoriteit en het recht op andere rechtsmiddelen, zoals het vorderen van schadevergoeding.
  11. Recht om toestemming in te trekken - u hebt het recht om elke gegeven toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens in te trekken.

Gegevens die we verzamelen

Informatie die u ons hebt verstrekt
Dit kan uw e-mailadres, naam, factuuradres, thuisadres enz. Zijn, voornamelijk informatie die nodig is om u een product / dienst te leveren of om uw klantervaring bij ons te verbeteren. Wij bewaren de informatie die u ons verstrekt om commentaar te geven of andere activiteiten op de website uit te voeren. Deze informatie omvat bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres.

Informatie die automatisch over u wordt verzameld
Dit omvat informatie die automatisch wordt opgeslagen door cookies en andere sessietools. Bijvoorbeeld uw winkelwageninformatie, uw IP-adres, uw winkelhistorie (als die er is) enz. Deze informatie wordt gebruikt om uw klantervaring te verbeteren. Wanneer u onze diensten gebruikt of de inhoud van onze website bekijkt, kunnen uw activiteiten worden vastgelegd.

Publiek beschikbare informatie
We kunnen informatie over u verzamelen die openbaar beschikbaar is.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om:

  • bieden onze service aan u. Dit omvat bijvoorbeeld het registreren van uw account; u te voorzien van andere producten en diensten die u hebt aangevraagd; u op uw verzoek promotionele artikelen aanbieden en met u communiceren over die producten en diensten; communiceren en communiceren met u; en u op de hoogte te brengen van wijzigingen in services.
  • verbeter uw klantervaring;
  • een wettelijke of contractuele verplichting nakomen;

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens op legitieme gronden en / of met uw toestemming.

Op grond van het aangaan van een contract of het nakomen van contractuele verplichtingen, verwerken wij uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

  • om jou te identificeren;
  • om u een service te bieden of om u een product te sturen / aanbieden;
  • communiceren voor verkoop of facturering;

Op grond van legitiem belang verwerken wij uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u gepersonaliseerde aanbiedingen te sturen *;
  • om ons klantenbestand (aankoopgedrag en geschiedenis) te beheren en te analyseren om de kwaliteit, variëteit en beschikbaarheid van aangeboden producten / diensten te verbeteren;
  • om vragenlijsten te houden over klanttevredenheid;

Zolang u ons niet anders hebt geïnformeerd, beschouwen wij u als legitiem belang om producten / diensten aan te bieden die vergelijkbaar zijn met of gelijk zijn aan uw aankoopgeschiedenis / browsegedrag.

Met uw toestemming verwerken wij uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u nieuwsbrieven en campagneaanbiedingen te sturen;
  • voor andere doeleinden hebben we uw toestemming gevraagd voor;

Wij verwerken uw persoonsgegevens om te voldoen aan verplichtingen die voortvloeien uit de wet en / of gebruiken uw persoonsgegevens voor door de wet geboden opties. We behouden ons het recht voor om verzamelde persoonlijke gegevens te anonimiseren en dergelijke gegevens te gebruiken. We zullen gegevens die buiten de reikwijdte van dit beleid vallen, alleen gebruiken als ze geanonimiseerd zijn. We bewaren uw factuurgegevens en andere over u verzamelde informatie zo lang als nodig is voor boekhoudkundige doeleinden of andere verplichtingen die voortvloeien uit de wet.

We kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken voor aanvullende doeleinden die hier niet worden vermeld, maar die compatibel zijn met het oorspronkelijke doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Om dit te doen, zorgen we ervoor dat:

  • de link tussen doeleinden, context en aard van Persoonsgegevens is geschikt voor verdere Verwerking;
  • de verdere Verwerking zou uw belangen niet schaden en
  • er zou een passende beveiliging zijn voor Verwerking.

Wij zullen u op de hoogte houden van verdere Verwerking en doeleinden.

Wie heeft nog meer toegang tot uw persoonlijke gegevens?

We delen uw persoonlijke gegevens niet met vreemden. Persoonsgegevens over u worden in sommige gevallen aan onze vertrouwde partners verstrekt om de service aan u mogelijk te maken of om uw klantervaring te verbeteren. We delen uw gegevens met:

We werken alleen met verwerkingspartners die in staat zijn om een ​​passend beschermingsniveau voor uw persoonlijke gegevens te garanderen. We geven uw persoonlijke gegevens door aan derden of overheidsfunctionarissen wanneer we hier wettelijk toe verplicht zijn. We kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden bekendmaken als u daarmee heeft ingestemd of als er andere juridische gronden voor zijn.

Hoe we uw gegevens beveiligen

We doen ons best om uw persoonlijke gegevens veilig te houden. We gebruiken veilige protocollen voor communicatie en gegevensoverdracht (zoals HTTPS). We gebruiken waar nodig anonimisering en pseudonimisering. We monitoren onze systemen op mogelijke kwetsbaarheden en aanvallen.

Hoewel we ons best doen, kunnen we de veiligheid van informatie niet garanderen. We beloven echter om geschikte autoriteiten op de hoogte te stellen van datalekken. We zullen u ook op de hoogte stellen als er een bedreiging is voor uw rechten of interesses. We zullen alles doen wat redelijkerwijs mogelijk is om inbreuken op de beveiliging te voorkomen en om autoriteiten te helpen bij eventuele inbreuken.

Als u een account bij ons hebt, merk dan op dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord geheim moet houden.

Kinderen

We zijn niet van plan om informatie van kinderen te verzamelen of bewust te verzamelen. Wij richten ons niet op kinderen met onze diensten.

Cookies en andere technologieën die we gebruiken

We gebruiken cookies en / of vergelijkbare technologieën om klantgedrag te analyseren, de website te beheren, de bewegingen van gebruikers te volgen en informatie over gebruikers te verzamelen. Dit wordt gedaan om uw ervaring met ons te personaliseren en te verbeteren.

Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer is opgeslagen. Cookies slaan informatie op die wordt gebruikt om sites te laten werken. Alleen wij hebben toegang tot de cookies die door onze website zijn gemaakt. U kunt uw cookies beheren op browserniveau. Als u ervoor kiest om cookies uit te schakelen, kan dit uw gebruik van bepaalde functies belemmeren.

We maken gebruik van cookies voor de volgende doeleinden:

  • Noodzakelijke cookies - deze cookies zijn nodig om een ​​aantal belangrijke functies op onze website te kunnen gebruiken, zoals inloggen. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie.
  • Functionaliteitscookies - deze cookies bieden functionaliteit die het gebruik van onze service gemakkelijker maakt en meer gepersonaliseerde functies mogelijk maakt. Ze kunnen bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres onthouden in reactieformulieren, zodat u deze informatie de volgende keer niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer u een opmerking plaatst.
  • Analytics cookies - deze cookies worden gebruikt om het gebruik en de prestaties van onze website en diensten bij te houden
  • Advertentiecookies - deze cookies worden gebruikt om advertenties weer te geven die voor u en uw interesses relevant zijn. Bovendien worden ze gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet, te beperken. Ze worden meestal met toestemming van de exploitant van de website door advertentienetwerken op de website geplaatst. Deze cookies onthouden dat je een website hebt bezocht en deze informatie wordt gedeeld met andere organisaties zoals adverteerders. Vaak worden targeting- of advertentiecookies gekoppeld aan sitefuncties die door de andere organisatie worden aangeboden.

U kunt cookies die op uw computer zijn opgeslagen, verwijderen via uw browserinstellingen. Als alternatief kunt u sommige cookies van derden beheren met behulp van een platform voor privacyverbetering, zoals optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Ga naar voor meer informatie over cookies allaboutcookies.org.

We gebruiken Google Analytics om verkeer op onze website te meten. Google heeft zijn eigen privacybeleid dat u kunt bekijken hier. Als u zich wilt afmelden voor tracking door Google Analytics, gaat u naar de Afmeldingspagina van Google Analytics.

Contactgegevens

Toezichthoudende autoriteit
E-mail: info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
Telefoon: + 31 70 888 8500

Binenbaum Antiques & Jewelry
shop@binenbaum.com
Nw Spiegelstraat 45
1017 DC Amsterdam
Nederland
T +31 (0) 20 4220648

Wijzigingen in dit privacybeleid

We behouden ons het recht voor om een ​​wijziging aan te brengen in dit privacybeleid.
De laatste wijziging is aangebracht op 29 mei 2018.